Náš příběh
S Michalem jsem se potkal na natáčení videoklipu, slovo dalo slovo a za nedlouho jsme spolu trénovali a stali se přáteli. Michal nejedl maso už tehdy a tak když jsem po několika trénincích dorazil na jeho statek, mi jako masožravci dal živé kuře do náruče se slovy, že mi ho připraví k obědu. Tento příběh je na delší povídání, ale ve zkratce jsem tu úžasnou bytost položil zpět na zem a maso jíst přestal v ten den. Dnes společně bojujeme nejen na tatami, ale také za práva zvířat.
Na cestách za turnaji brazilského jiu jitsu jsme přemýšleli, co můžeme dělat kromě osvěty dalších lidí a do toho ochutnávali delikatesy doslova po celém světě. K nápadu na vegan kuchyni už to pak nebylo daleko. Byl rok 2017 a veganských podniků a výrobků bylo minimum. Začali jsme stavět profi veganskou výrobnu, do toho po domácku zkoušeli a ladili, s čím bychom mohli k lidem přijít my.
Dnes je situace mnohem dál, a tak jsme se od komplexních pokrmů dostali k myšlence na dezert. Díky praktičnosti v trvanlivosti a možnostem skladování vyhrála jamajská receptura dortu plného ovoce a drahého kvalitního rumu. Začalo zkoumání a po létech výstavby kuchyně jsme se museli doslova poprat s technologií, abychom přišli na to, jak udělat tento skvost - nadýchaný, zavařený dezert plný chuti. Máme hotovo.